Välkommen till Evenemang.fi


På Evenemang kan du hitta allt från festlokal, artister, ordningsvakter,
ljudanläggning, regisör och mycket mer.

 

Är du osäker på hur många kilo kaffe du behöver till hundra
koppar kaffe? Gå till korvkalkylatorn och få svar.
Eller har du en tjänst att erbjuda? Då kan du GRATIS registrera dig på
sajten och bjuda ut det du har till salu eller det du vill hyra ut.
 

 

Korvkalkylatorn hjälper dig räkna ut rätt mängd!

Här kan du t ex få reda på hur många kilo kött du behöver när det skall kokas soppa åt 147 bröllopsgäster och hur mycket ris 37 talkoarbetare äter till kycklingsåsen. Du hittar dock inga färdiga recept i korvkalkylatorn.

Besök vår korvkalkylator

 

Registrera dig som tjänstelevrantör!

Alla som har en tjänst som olika evenemang har behov av eller en fastighet som du/ni vill hyra ut, är välkomna att registrera sig här på evenemang.fi. Det är gratis att registrera sig och användarvillkoren hittar du här

 

Behöver du catering till din fest?  Vill du få tag på en trubadur? Söker du en regissör? Alla dessa och mycket mer hittar du på evenemang.fi i vår databas för tjänsteleverantörer
 Sök!

 

 

 

Bokningsmodulen aktiverad

Nu har vi publicerat en bokningsmodul för de tjänster som erbjuds på evenemang.fi. Modulen ska aktiveras skilt för varje tjänst. I modulen kan man sätta in dagar som är obokbara, reserverade o.s.v. samt egna avtalstexter för just sin egen tjänst.

 

Föreningar tillhörande ungdomsrörelsen når den via sin egen sida och övriga via sina konton på evenemang.fi. Oberoende av var inmatningen sker visas infon på evenemang.fi.

En manual om användningen kommer att skrivas efter att modulen testats ordentligt, men den är  väldigt lättanvänd och borde inte vara svår att använda även utan instruktioner. Vid frågor kontakta gärna vårt kansli eller IT3.